Hoe mogen we je helpen?

Samen met u kijken we naar de beste mogelijkheden.

Welke leningsvormen zijn er?

WOZ krediet

Als u huiseigenaar bent, is het mogelijk om op basis van een eventuele overwaarde van uw huis een lening aan te vragen. Hiervoor is het niet noodzakelijk een taxatie te doen. De WOZ waarde bepaalt uiteindelijk wat de eventuele overwaarde is. Op basis daarvan kijken we naar uw wensen en wat mogelijk is.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet bepaalt u zelf welk bedrag u wilt opnemen. Wel is van tevoren een limiet afgesproken tot welk bedrag u kunt lenen. Een voordeel voor deze vorm is dat u altijd extra mag aflossen. U bekort daarmee de looptijd van het krediet. Maandelijks moet een bepaald percentage van de lening (rente en aflossing) worden afbetaald om uw schuld te verminderen.

Uiteraard valt er veel meer hierover te vertellen, dat doen we graag in een persoonlijk gesprek met u.

Persoonlijke lening

Een alternatieve leningsvorm is de persoonlijke lening. Dat betekent een vast bedrag lenen en tegen een vast bedrag per maand (rente en aflossing) de lening afbetalen. De looptijd wordt vooraf vastgesteld.

Bij alle vormen van lenen wordt u geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Mocht u onverhoopt een registratie hebben bij het BKR, kan dat eventueel gevolgen hebben voor uw aanvraag van de lening.

Bent u geïnteresseerd dan kunt u bijgaand contactformulier invullen. Wij maken dan met u een vrijblijvende afspraak.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie